7

Medewerkers

Gelijke kansen en samenwerken

Boodschap om mee te nemen >

We investeren in medewerkers zodat zij het beste uit zichzelf kunnen halen. Dat doen we met opleidingen, gelijke kansen, goede arbeidsomstandigheden en met aandacht voor hun gezondheid. We zijn ervan overtuigd dat als onze medewerkers zich verder kunnen ontwikkelen en goed in hun vel zitten, de hele organisatie zich verder ontwikkelt en het voor onze klanten nog plezieriger is om bij Lidl boodschappen te doen.

Onze grondbeginselen zijn de basis van onze werkwijze en cultuur. Deze beginselen vormen een betrouwbaar kader. Dit zorgt voor een goede sfeer, waarin we het beste in elkaar naar boven halen en samenwerken. Vanuit deze basis willen we voor zowel huidige als toekomstige medewerkers een goede en aantrekkelijke werkgever zijn.

Gelijke kansen en samenwerken

We investeren in onze medewerkers zodat zij zich verder kunnen ontwikkelen en plezier hebben in hun werk. Onze grondbeginselen vormen hierbij een duidelijk en betrouwbaar kader. Dit zorgt voor een positieve sfeer, waarin we het beste in elkaar naar boven halen en doelgericht samenwerken.